Skip to main content

Loodzwaar dubbel programma in BENE-League

By 16 december 2016BENE-league, Voorpagina

De zes Nederlandse clubs in de BENE-League mogen dit weekend aan de bak. Niet alleen wordt op zaterdagavond een wedstrijd gespeeld. Op zondagmiddag volgt snel de volgende speelronde.

Advertentie

OCI-Lions blijft in eigen land. Op zaterdagavond speelt de formatie van Schmetz thuis tegen hekkensluiter KWS/Quintus en nog geen vierentwintig uur later staat het uitduel met Fiqas/Aalsmeer op het programma. In Zuid-Limburg wist Aalsmeer eerder dit seizoen te stunten. Met een gedeelde koppositie is Lions gebrand op een vierpunter.

Kraker live te zien
Met vijf punten achterstand op plaats vier heeft JMS/Hurry-Up langzaam afscheid genomen van plaatsing voor de Final Four. Wél wordt zaterdagavond een kraker gespeeld in Zwartemeer. Voordat Vlijm en zijn mannen zondagmiddag op bezoek gaan bij Kras/Volendam wacht het treffen met concurrent KV Sasja in Zwartemeer. Het topduel in de BENE-League is vanaf 17:55 live te zien op Podium.TV!

Borst nat maken
Ook Aalsmeer, Volendam, Targos/Bevo en Quintus – bivakkerend in het grijze rechterrijtje van de grensoverschrijdende competitie – krijgen het loodzware dubbele programma voor de kiezen. De beide Noord-Hollandse club reizen zaterdag af naar België, om dezelfde nacht terug te keren voor een zondagmiddags thuisduel.

Advertentie

Bevo kan de borst natmaken. Het ontmoet in twee dagen tijd twee kanshebbers op de titel in de BENE-League: Achilles Bocholt (nummer 3) en Initia Hasselt (nummer 4). Voor het Quintus van René Zwinkels ligt de tweede zege van de competitie op de loer. Na de overwinning van volgende week komt zondagmiddag nummer voorlaatst Olse Merksem op bezoek in Kwintsheul.

Programma zaterdag:
18:00 JMS/Hurry-Up – KV Sasja (tv-uitzending/livestream)
18:00 BM Visé – Fiqas/Aalsmeer
19:30 OCI-Lions – KWS/Quintus (livestream)
20:15 Achilles Bocholt – Targos/Bevo
20:30 Initia Hasselt – Kras/Volendam

Programma zondag:
14:00 Kras/Volendam – JMS/Hurry-Up
14:00 KWS/Quintus – Olse Merksem (livestream)
15:00 Fiqas/Aalsmeer – OCI-Lions
15:00 Targos/BEVO – Initia Hasselt (livestream)

Foto: FotoReza

Advertentie