Skip to main content

Maak je eigen opstelling: #ikbenhenkgroener

Rio staat voor de deur. Tijd om een mening te hebben. Lekker Nederlands. Zestien miljoen bondscoaches. Met welke speelsters zou jij starten tegen de Fransen? #ikbenhenkgroener #envergeetpeterniet

Advertentie

Een groot wapen van Oranje is de break (start in flashback: tegen de Fransen op het WK)! Maar ook moet vertrouwd kunnen worden op de hoekspelers. Afmaken als de kans zich voordoet. Rap en doeltreffend.

De afmakers. De opbouwers. Kiezen tussen geschud van afstand. Of toch erdoorheen. En het liefst beide, wanneer de situatie erom vraagt. Jaloersmakende opties. Luxeproblemen! (En anders lekker wisselen, zo is het ook weer. Het is geen voetbal!)

De kracht van de handbaldames is de breedte van de ploeg. Zelfs Jessy Kramer zou nog uit de voeten kunnen als spelmaker. En ook Dulfer kan d’r stelten mee naar voren. Wij geven vier voorzetjes.

Op het WK in Denemarken had Groener een duidelijke voorkeur. Maar wat zou jij doen? Wie maakte er tijdens het Cocoa from Ghana vierlandentoernooi een goede indruk op jou?

Uitslag: woensdagavond
Woensdagavond tellen we de stemmen (doet Twitter voor ons, handig! #ikbengeenwiskundige) en leggen we de verschillende keuzes onder de loep. Misschien kijken Groener en Portengen met een schuin oogje mee…

Foto: Tina Kolthof

Advertentie