Skip to main content

Maarten Roestenburg vertrekt na dit seizoen bij Hercules

By 18 november 2016Eredivisie, Voorpagina

Hercules zal het in het seizoen 2017 – 2018 moeten doen zonder de huidige hoofdtrainer Maarten Roestenburg. De geboren Amsterdammer heeft gisteren aan de spelersgroep meegedeeld dat hij na dit seizoen vertrekt bij de Haagse eredivisionist. 

Advertentie

“Ik wil graag met een team doorgroeien en dat lukt gewoon op dit moment niet bij Hercules. De club slaagt er onvoldoende in goede spelers aan te trekken of te behouden. Ieder jaar moet ik opnieuw beginnen met een nieuwe groep. Na drie jaar vind ik het dan ook wel genoeg”, verklaart Roestenburg.

Doorgroeien
Wat de oefenmeester na dit seizoen gaat doen weet hij nog niet: “Ik ben daar eerlijk gezegd nog niet zo erg mee bezig. Ik wil het seizoen goed beëindigen met die gasten en dan zie ik wel wat er op m’n pad komt. Wat voor mij belangrijk is, is dat ik op een plek kom waar het goed voelt en waar ik met een groep spelers kan doorgroeien.”

Roestenburg kwam drie seizoenen geleden over van Aristos Amsterdam. Met Hercules handhaafde hij zich de voorgaande twee seizoenen knap in de eredivisie.

Foto: Luc van Leeuwen, Handbalfoto.nl

Advertentie