Skip to main content

Malestein blijft bij ambitieus Ferencvaros: “Ik kan hier helemaal mezelf zijn”

Oranjedame Angela Malestein (31) blijft tenminste tot en met 2026 bij Ferencvaros. De Hongaarse eredivisieclub heeft sluwe plannen voor het nieuwe seizoen.

Advertentie

De rechterhoekspeler heeft haar handtekening gezet onder een twee-plus-ééncontract. In 2020 kwam Malestein over van SG BBM Bietigheim.

Glauser en Kanor
“Er heerst ondanks tegenvallende resultaten toch rust binnen de club en rust in het team. Ik kan hier helemaal mezelf zijn en dat vind ik belangrijk”, aldus Malestein over de keuze opnieuw bij de Hongaarse topclub te verlengen. “Ook heeft Ferencvaros de ambitie om de Champions League te winnen.”

In de zomer komt een viertal naar Ferencvaros. Onder andere wereldkampioenen Laura Glauser en Orlane Kanor trekken het groen-wit aan. Het duo komt over van Rapid Bucuresti.

Waardering is groot
Malestein is de dertig gepasseerd, maar voelt niet de behoefte in een andere keuken te kijken. “De waardering voor mijn spel is hier groot. Dat is niet het belangrijkste, maar wel fijn. De fans zijn fanatiek en ik woon in een mooie stad. Ik zie geen reden om deze club te verlaten.”

Foto: FotoReza

Advertentie