Skip to main content

Malestein volgt Visser en Wester met contractverlenging

Angela Malestein heeft haar contract bij SG BBM Bietigheim met een jaar verlengd. Zo volgt de international het voorbeeld van teamgenoten Visser en Wester.

Advertentie

In 2014 kwam de rechterhoekspeelster over van HSG Blomberg-Lippe. Het huidige seizoen toont Malestein wekelijks haar supervorm in de kleuren van de Duitse koploper. Aanstaande zondag wacht het Russische Kuban in de kwartfinale van de Europese EHF Cup.

Topspeler
“Angela is een jonge speler, maar heeft tegelijkertijd een heleboel internationale ervaring”, vertelt trainer Albertsen. “In haar periode bij Bietigheim heeft ze een mooie carrière opgebouwd en bij de ploeg en het nationale team bewezen een topspeler te zijn. Ik zie nog veel ontwikkelmogelijkheden en ik kijk ernaar uit ook na dit seizoen met haar te werken.”

Ook Malestein is blij met haar nieuwe contract bij de Duitse club. “Ik wil me blijven ontwikkelen en met het team een nieuwe stap voorwaarts maken”, vertelt de 24-jarige linkshander op de website van SG BBM Bietigheim. In een eerder stadium verlengden Visser en Wester bij de lijstaanvoerder.

WK
Malestein maakte de afgelopen succesjaren van Oranje mee als vaste waarde op de rechterhoek. In december van dit jaar speelt Oranje het WK in Duitsland.

Advertentie