Skip to main content

Mik blijft, basisspelers in wachtkamer

By 3 april 2018BENE-league, Voorpagina

Bart Mik en Kevin Bos spelen ook na de zomer voor JMS/Hurry-Up. Het tweetal heeft het contract in Zwartemeer verlengd.

Advertentie

Mik gaat het zesde seizoen bij Hurry-Up in. De rechterhoekspeler kwam in 2013 over van Unitas uit Rolde. Flankcollega Bos maakte anderhalf jaar geleden de tussentijdse overstap van het Duitse TuS Haren.

Met een aantal basisspelers is Hurry-Up – in tegenstelling tot Falke, Suelmann en Boonstra – er nog niet uit. Zo heeft de Drentse club spelmaker Vaidas Trainavicius een tweede aanbieding gedaan. Ook Von Eitzen en Vrgoc zitten nog in de wachtkamer.

Oostenrijk
De Kroaat voegde zich in november bij de oranjehemden. In korte tijd maakte Vrgroc zich in het hart van de defensie onsterfelijk. Naar eigen zeggen kan hij rekenen op interesse uit onder meer Oostenrijk, maar wil de robuuste cirkelspeler kijken of een langer verblijf in Zwartemeer mogelijk is.

Lees ook: Velzing over toekomst: “Hij wil best blijven”

De spelersbudgetten bij de club uit de BENE-League gaan omlaag. Hurry-Up zet in op een meer brede selectie. Afgelopen zaterdag zette formatie van scheidend hoofdtrainer Martin Vlijm een nieuwe stap richting lijfsbehoud in de grensoverschrijdende topcompetitie.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie