Monstergoal Boomhouwer beheerst top-3

0

De monstergoal van Jeffrey Boomhouwer tegen Spanje beheerst een dag later de gehele top-3 van de EHF van mooiste treffers op het EK op maandag. 

De 13-17 van Boomhouwer was een waar spektakel. Op aangegeven van Bobby Schagen werkte de hoekspeler van Bergischer HC een vlieger achterlangs binnen.

De Spektrum Arena in Trondheim stond na het huzarenstukje even in vuur en vlam. Ook Boomhouwer genoot zichtbaar van het doelpunt. De oud-speler van Aalsmeer staat bekend om zijn trucs.

Knipoog
De EHF heeft alle drie plaatsen in de goalcompilatie van maandag ingeruimd voor de vlieger van Oranje. Een fraaie knipoog naar de spectaculaire treffer van Boomhouwer. Een mooi slot van het Europees kampioenschap.

Can a Top 3 goals get any better than that? 😂🚀🇳🇱#SpecialEditionAll Men´s EHF EURO 2020 highlights and replays available via out bot. Give it a try, send us a message.

Slået op af EHF EUROTirsdag den 14. januar 2020

Door de goal klonk bij 13-17 het rustsignaal. Na de pauze pakte Spanje, titelhouder op het eindtoernooi, de draad weer op en maakte korte metten met de nationale ploeg. Door de nederlaag (25-36) is debutant Oranje in de poulefase van het Europees kampioenschap uitgeschakeld. Tegen Letland werd een historische eerste EK-zege geboekt.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here