Skip to main content

Na degradatie moet Tachos weer opbouwen

Een jaar geleden piekte Tachos door naar de BENE-League te promoveren, maar na nederlagen tegen Houten, degradatie en het stoppen van een aantal spelers moet er in Waalwijk weer gebouwd worden.

Advertentie

Na de tweede verliespartij tegen Houten en de gang naar beneden werd in Noord-Brabant afscheid genomen van trainer/coach Hans van Dijk. De oefenmeester die Tachos de BENE-League in hielp. Van Dijk stapt over naar Bevo dat na de zomer wel actief is in de grensoverschrijdende competitie.

Van den Broek
Frank van Ommen moet invulling geven aan de herstart van de donkergroen-zwarten op een niveau lager. De opvolger van Van Dijk kan vanaf de zomer geen beroep doen op Bradley van den Broek (foto). De cirkelspeler speelde tegen Houten zijn laatste wedstrijd.

Ook Jochem van Houtum en Thijs van der Kamp, beiden pas begin twintig, hebben na het avontuurlijke jaar in de BENE-League besloten te stoppen. Sterkhouders Luc van Ommen, zoon van de nieuwe hoofdtrainer, en Max Voermans zullen zich ondanks belangstelling uit Belgiƫ in het nieuwe seizoen ook in Waalwijk melden en helpen met oprichten.

Meerdere ritjes naar Den Haag
Zo staat de fundering ondanks degradatie nog altijd bij Tachos. Vanaf september niet meer Achilles Bocholt-uit, maar meerdere ritjes naar Den Haag, Sint Pancras en Emmen.

Foto: FotoReza

Advertentie