Skip to main content

Na kalenderactie gaat Tachos het tegen Hurry-Up proberen

Tachos speelt vanavond opnieuw thuis in de BENE-League. Na een sympathieke kalenderactie gaan de Waalwijkers tegen Hurry-Up de eerste punten proberen te scoren.

Advertentie

De herenselectie van Tachos heeft voor Villa Joep een kalender gemaakt. De opbrengst van de verkoopactie zet Villa Joep in voor de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. De kalender is hier te koop.

30-34 tegen finalist
Binnen de lijnen moet het eerste succes van promovendus Tachos, dat het seizoen zonder sterkhouder Joep Voermans afmaakt, nog komen. Afgelopen weekend was de formatie van Hans van Dijk tegen finalist Achilles Bocholt dichtbij. Eredivisiekampioen Tachos kon tot 14-16 mee met Achilles Bocholt.

Pas na 25-28 viel het kwartje de kant van de Belgen op (30-34). Hurry-Up komt vanavond tijdens de midweekse speelronde in de BENE-League op bezoek in Noord-Brabant. Geen onhaalbare kaart voor Tachos, want de laatste competitiezege van de Drenten is alweer van langer dan een maand geleden.

Miedema en Tot
Bij Hurry-Up wordt geleund op de kwaliteiten van Patrick Miedema. De spelmaker maakte er in de vorige speelronde negen tegen Sporting Pelt (29-29). Over de grens in Belgiƫ maakte ook doelman Boris Tot na een schouderblessure zijn rentree voor de Zwartemeerders.

Foto: FotoReza

Advertentie