Skip to main content

Nederlands Bundesliga-onderonsje live te volgen

By 12 februari 2023Buitenland, Duitsland, Voorpagina

Het Oranje-getinte TBV Lemgo neemt het vanmiddag op tegen Duits kampioen SC Magdeburg. Het duel tussen de nummer vier en dertien van de ranglijst is ook in Nederland live te volgen.

Advertentie

Beide teams zijn het nieuwe jaar gestart met plaatsing voor de Final Four van het bekertoernooi, waarin ze elkaar in april zullen treffen in de halve finale. Waar Magdeburg doordeweeks in de Champions League een nipte nederlaag leed tegen Wisla Plock (25-24), won Lemgo ook haar eerste Bundesliga-wedstrijd van 2023. Uit bij VfL Gummersbach maakte Niels Versteijnen het verschil met negen doelpunten.

Door de blessure van de IJslander Omar Ingi Magnusson is Oranje-topschutter Kay Smits de nummer één op de rechteropbouwpositie. In het bekerduel met THW Kiel bewees Smits met negen doelpunten meteen zijn waarde. Bij Lemgo komen naast Versteijnen ook Bobby Schagen en Niko Blaauw in actie.

Om 14.00 uur begint het duel tussen het Magdeburg en Lemgo. De wedstrijd is met Engels commentaar in Nederland te volgen via de eigen streamingdienst van de Bundesliga, HBL-TV. Abonneren op de streamingsdienst kost 3,99 per maand of 39,99 per jaar.

Foto: HBLTV

Advertentie