Skip to main content

“Nieuw-Amsterdam, dat lijkt me wel wat”

Afgelopen zaterdag zette Martin Vlijm voor het laatst als tegenstander voet in sporthal De Eendracht in Zwartemeer. De hoofdtrainer van BEVO maakte tijdens de 30-33 overwinning van zijn Limburgse mannen kennis met zijn nieuwe club: Hurry-Up.

Advertentie

“Ze willen er alles aan doen om de beste te worden”, vertelt de 57-jarige Vlijm voor de camera van RTV Drenthe. “Ze hebben hier geweldig veel vrijwilligers en een geweldige spelersgroep die nog wel wat uitgebreid moet worden. Want je hebt op iedere positie minstens twee spelers nodig. Ik denk wel dat je hier iets geweldigs neer kunt zetten”.

Prijzenpakker imponeert
Topscorer Tommie Falke, die besloot te verlengen in Zwartemeer, staat te kijken van het palmares van z’n nieuwe trainer. “Hij is vier keer kampioen geworden inmiddels. Drie keer met Volendam en een keer met BEVO”, vertelt Falke opgewonden. “Nu staat hij weer in de finale. Hij zou toch wel iets heel goed doen!”.

Naast versterking hoopt Amsterdammer Vlijm ook binnenkort een onderkomen te vinden. De hoofdtrainer wil dichtbij z’n nieuwe club wonen. “Ik zag een dorpje met de naam Nieuw-Amsterdam. Dat lijkt me wel wat”.

Foto: FotoReza

Advertentie