Skip to main content

Nipte zege LIONS bij rentree Hoiting, Bevo snoept van titelhouder

By 18 december 2021BENE-league, Competities, Voorpagina

LIONS heeft twee punten over gehouden aan het thuisduel met Visé: 31-30 (14-15). In Zuid-Limburg keerde Luuk Hoiting even terug onder de lat.

Advertentie

Tegen Visé stopte hij een strafworp. In de lente besloot Hoiting te stoppen. Tegen de gasten uit Wallonië wisselde de keeperstrainer positiegenoot Bram Kleijkers eventjes af. Met succes.

Het gehele uur hielden LIONS en Visé elkaar stevig in bedwang. Een sterke Joao Jacob Ramos nam de thuisploeg in het slot bij de hand en zorgde voor een Limburgs feestje op de vloer.

Laatste twee minuten
Bevo heeft titelhouder van de BENE-League Achilles Bocholt op een punt gehouden: 27-27. Na 15-13 bij rust leek het drie minuten voor tijd alsnog mis te gaan voor de Panningers (24-27).

Zevende man Nick van den Beucken, een stop van Bram van Grunsven, Jeroen van den Beucken en Niels Poot tien tellen voor het eind zorgden toch voor de gelijke stand (27-27). Een mooie opsteker voor invallende coaches Danny van Katwijk en Lambert van Berlo.

Schoenaker en Köhlen
Runner-up Aalsmeer heeft het topduel van Sporting Pelt verloren. Na de eerste helft (17-19) kwamen de Noord-Hollanders nog even terug tot 24-26. In het slotkwartier trokken de gasten uit België, waar landgenoten Bart Köhlen en Robin Schoenaker er ieder zeven maakte, de partij toch naar zich toe: 29-34.

Andere uitslagen
Tongeren – Volendam 27-31
Quintus – Initia Hasselt 20-28

Foto: FotoReza

Advertentie