Skip to main content

Nog 5 dagen: overzicht Handbal Inside Rio Updates

Over vijf dagen is het zover: de eerste wedstrijd van Oranje op de Olympische spelen. Om 16:30 Nederlandse tijd neemt Nederland het op tegen Frankrijk. In aanloop naar Rio hield Handbal Inside je op de hoogte met Rio Updates!

Advertentie

In de eerste uitzending werd ingezoomd op de lastige keuzes die bondscoach Henk Groener moest maken. Van de 21-koppige selectie moest liefst een derde afvallen. Het oog van de oefenmeester viel onder meer op sluitpost Jasmina Jankovic. Na een ernstige blessure keert de doelvrouw van TuS Metzingen terug!

Meer dan ooit staan de handbalsters van de nationale ploeg in de picture. Tijdens de open training waren maar liefst zeven (!) cameraploegen langs de lijn. Wat doet de aandacht met de ‘sterren’? Handbal Inside zocht het uit!

Sinds een week is Oranje in Rio de Janeiro: acclimatiseren geblazen. Een aantal weken voorafgaand aan de reis konden ze zich geen voorstelling maken van de wereldstad. Toch probeerden ze het!

De Handbal Inside Rio Updates worden gemaakt door de tweemanscameraploeg van KIJK TV. TV-makers Jasper en Stijn Steenhuis gingen eerder voor Handbal Inside op pad om portretten te maken uit de Nederlandse handbaltop.
Advertentie