Skip to main content

Nog altijd geen datum gevonden voor LIONS – Aalsmeer

LIONS – Aalsmeer gaat vanavond toch niet door en de competitieleiding moet voor de kraker in de BENE-League nog een nieuwe speeldatum prikken.

Advertentie

De partij in Sittard werd door de plaatsing van Oranje voor de hoofdfase van het WK verplaatst van 28 januari naar vanavond. Het NHV is teruggekomen op de speeldatum.

Samir Benghanem
De medische staf van de nationale ploeg heeft de BENE-League en bond geadviseerd om de wedstrijd niet voor 2 februari te laten plaatsvinden. Zo hebben internationals na het eindtoernooi een hele week rust.

Namens LIONS waren Jasper Adams en Rob Schmeits in Polen. Ook Aalsmeer leverde twee Oranjeheren aan de WK-ploeg: Jeffrey Boomhouwer en Samir Benghanem (foto). Laatstgenoemde maakte in Krakau en Katowice de meeste speelminuten van alle Nederlandse WK-gangers.

Bevo en Hurry-Up
In de midweek blijven twee competitiewedstrijden staan. Bevo gaat morgenavond op bezoek bij koploper Achilles Bocholt. In de strijd om een plaats in het finaleweekend van de BENE-League reist Hurry-Up donderdagavond af naar Tongeren voor de confrontatie met concurrent Hubo Handbal.

Foto: FotoReza

Advertentie