Skip to main content

Nog één keer in 2023: LIONS – Visé en Bevo – Volendam in BENE-League

By 22 december 2023BENE-league, Competities, Voorpagina

De BENE-League gaat 2023 uit met een knaller. Meerdere topduels staan in de laatste speelronde van het kalenderjaar te wachten.

Advertentie

Weer ontvangt LIONS in eigen huis een titelkandidaat. Na de nederlaag van afgelopen zondag tegen Achilles Bocholt gaat de formatie van Fred Michielsen het vlak voor kerstavond tegen de koploper van de BENE-League het proberen: Visé.

Ook een topduel voor runner-up Achilles Bocholt. De derby met Sporting Pelt, de nummer zeven op de ranglijst, staat op de agenda. Na vijftien wedstrijden heeft Achilles Bocholt twee punten meer dan LIONS en eentje minder dan Visé.

In Panningen spelen Bevo (foto) en Volendam tegen elkaar. Het heenduel werd een overwinning voor de Noord-Hollanders. Als de thuisploeg weet te winnen vindt de ploeg van Hans van Dijk na de uitzege op Houten eindelijk aansluiting bij het linkerrijtje.

Advertentie

Houten hoopt op de eerste punten in weken. De geel-zwarten gaan langs bij hekkensluiter Izegem. In de heenronde pakte Houten tegen de nummer laatst de enige twee punten van het seizoen. Het werd in The Dome 38-34.

Aalsmeer en Hurry-Up sluiten het kalenderjaar af in België. Zij treffen respectievelijk KTSV Eupen en Hubo Handbal. Voor de Zwartemeerders is het de derde uitwedstrijd over de grens op rij. De voorgaande twee partijen leverden opgeteld nul punten op.

Programma 23 december:
20:00 LIONS – Visé
20:15 KTSV Eupen – Aalsmeer
20:15 Achilles Bocholt – Sporting Pelt
20:15 Bevo – Volendam
20:15 Hubo Handbal – Hurry-Up
20:15 Izegem – Houten

Foto: FotoReza

Advertentie