Skip to main content

Nominatie in Bundesliga voor Van Olphen en Boomhouwer

Fabian van Olphen en Jeffrey Boomhouwer strijden voor een plekje in het All Star Team van de Bundesliga. Op 1 februari 2019 neemt het sterrenensemble het in een showduel op tegen de nationale ploeg van Duitsland.

Advertentie

Fabian van Olphen van TBV Lemgo is een van de zes genomineerden op de linkeropbouwpositie. De oud-international heeft in onder meer Rasmus Lauge (SG Flensburg-Handewitt) en Nikola Bilyk (THW Kiel) concurrentie.

Ook Jeffrey Boomhouwer gaat op voor een plaatsje in het sterrenensemble. De hoekspeler van Bergischer HC neemt het in de verkiezing op tegen onder meer Hampus Wanne (SG Flensburg-Handewitt) en Gudjon Valur Sigurdsson (Rhein-Neckar Löwen).

Stemmen
Per positie krijgen de twee populairste spelers een plaats in het All Star Team van de Bundesliga. Stemmen kan, tot en met eind november, hier.

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • 475548 539990 There are some fascinating points in time in this post but I dont know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good post , thanks and we want more! Added to FeedBurner as effectively 428064