Skip to main content

Noodgreep Volendam in degradatiestrijd

Eredivisionist Volendam maakt het seizoen af zonder Zsigmond Makay en zijn assistent Eugene Hansen. De oranje-zwarten verkeren in degradatiegevaar.

Advertentie

Makay zou in de zomer plaatsmaken voor Debbie Bont, maar door tegenvallende resultaten heeft Volendam besloten eerder afscheid van de hoofdtrainer te nemen. Assistent Maurits van Buren wordt naar voren geschoven.

“Helaas werkt het in de sport zo. De groep, Eugene en ik krijgen het niet goed op gang”, aldus Makay die bezig is aan seizoen twee. “Dat het vroegtijdig moet eindigen is natuurlijk vervelend.”

Dick Tuip en Tom Schilder
Met nog twee wedstrijden in de play-downs te gaan staat Volendam voorlaatste. Hekkensluiter E&O is afgelopen weekend op gelijke hoogte met de Noord-Hollanders gekomen. Beide degradatiekandidaten staan op vier punten.

Jenny Hoogland van Volendam: “Maurits zal het stokje overnemen tot het einde van het seizoen. Ook Dick Tuip en Tom Schilder zullen een rol vervullen rondom het team.”

E&O – Volendam
Aanstaande zaterdag komt PSV naar sporthal Opperdam en een week later is E&O – Volendam. Alleen de nummer laatst zakt af naar de eerste divisie.

Foto: FotoReza

Advertentie