Skip to main content

Serge Ter Horst keert terug bij Aristos

Een opvallende comeback op de Nederlandse handbalvelden. Serge Ter Horst (34) hing twee jaar geleden zijn handbalschoenen aan de wilgen en was tot een maand geleden nog hoofdtrainer bij de Amsterdammers. Na de zomer zal hij echter weer terugkeren. Dit keer niet als trainer/coach, maar als speler. 

Advertentie

Ik voel me fit
Het was voor de ervaren middenopbouwer een kwestie van nu of nooit meer. Na een paar gesprekken met de nieuwe hoofdtrainer Ken van Hasselt begon het onverwachts toch weer te kriebelen bij de geboren Haarlemmer. “Het is natuurlijk een vrij bizarre wending. De overstap maken van speler naar trainer, na twee jaar stoppen als trainer, om daarna als speler terug te keren. Toch voelt het voor mij als iets onvermijdelijks”, laat de spelmaker weten.

“Ik voel me fit en als ik nog iets wil, dan is dit wel de laatste kans. Ik heb er heel veel zin om mijn bijdrage weer als speler te gaan leveren aankomend seizoen. Ik denk dat Aristos zeker geen gek figuur hoeft te gaan slaan in de Eredivisie. Ik heb er alle vertrouwen in, dat Ken als trainer, de groep op de juiste manier gaat aansturen. Met de juiste instelling en motivatie kunnen we er een mooi seizoen van maken. Zeker met de steun van de Aristos Ultra’s gaan we voor mooie avonden zorgen in de sporthal”.

Foto: Luc van Leeuwen, Handbalfoto.nlAdvertentie