Skip to main content

Olympiërs mogelijk op bezoek in Dalfsen

Om 11:00 is de loting voor de derde ronde van de EHF Cup. Namens Nederland zit Sercodak/Dalfsen in een koker. De kans is aanwezig dat de formatie van Portengen een ploeg van één of meerdere olympiër(s) loot.

Advertentie

De landskampioen is ingedeeld in pot 1. Daardoor wordt het dinsdagochtend gekoppeld aan een beresterke tegenstander uit pot 2. Dalfsen stootte door naar de laatste kwalificatieronde van het tweede Europese bekertoernooi door het Servische Izvor te verslaan.

Internationals
Met Nantes (Esther Schop), SG BBM Bietigheim (Wester, Smeets, Visser en Malestein), TuS Metzingen (Michielsen, Jankovic en Vollebregt) en VfL Oldenburg (Smits, Dulfer en Jongenelen) is de kans aanwezig dat internationals van Nederland afreizen naar eigen land.

Zomer van 2015
Zeker het treffen met VfL Oldenburg zou speciaal zijn. Zowel Smits, Dulfer als Jongenelen hebben in het verleden gespeeld voor de talentenfabriek uit het Oosten. In de zomer van 2015 stapten Smits en Dulfer over naar de Bundesliga-club.

De loting is vanaf 11:00 live te volgen via bovenstaande link. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de EHF Cup.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie