Skip to main content

Ongelukkig begin 2017 voor Bevo-goalie

By 2 januari 2017BENE-league, Voorpagina

Het nieuwe jaar is slecht begonnen voor Bevo-goalie Bram van Grunsven. De talentvolle Brabander onderging vandaag een preventieve operatie aan zijn hart. De ingreep mislukte, waardoor de sluitpost de operatie nogmaals zal moeten ondergaan. 

Advertentie

Van Grunsven: “Het was een preventieve ingreep. Ik heb een kleine afwijking, waardoor ik ooit hartritmestoornissen zal krijgen. Met een katheter zijn ze via m’n lies naar m’n hart gegaan om het weg te branden, maar dat is helaas mislukt.”

Rust
Van Grunsven zal de tweede ingreep waarschijnlijk pas aankomende zomer ondergaan, omdat hij na de operatie twee weken rust moet houden. De aankomende twee weken zal hij dan ook nog niet kunnen trainen bij zijn club Targos/Bevo. “Ik moet sowieso twee weken rust houden vanwege m’n lies. Daarna zal sporten geen probleem zijn.”

Tongeren
Op 21 januari hervat de Panningse club zonder van Van Grunsven tussen de palen de competitie. In de BENE-League wacht het thuisduel tegen Callant Tongeren. Met een tiende plaats kennen de Limburgse blauw/gelen een teleurstellend seizoen in de grensoverschrijdende competitie.

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion One Comment