Skip to main content

Ook cirkelspelers langer bij Volendam

Positiegenoten Evert Kooijman (foto, 27) en Roy Loch (20) hebben beiden hun aflopende contract bij Volendam met één jaar verlengd.

Advertentie

Kooijman draagt het oranje-zwart van de bekerwinnaar al twee jaar. In 2021 kwam de cirkelspeler over van Achilles Bocholt.

“Ik geloof dat Volendam behoort tot de top-3 van clubs in de BENE-League en dat we kunnen strijden om prijzen. Alles is hier goed geregeld en ik voel me hier echt op mijn plek”, aldus Kooijman over zijn keuze in Noord-Holland te verlengen.

Overweldigende ervaring
Ook Loch blijft tenminste tot en met juni 2024 bij de verliezend finalist. Vanuit de opleidingsploeg heeft de cirkelspeler zich bij het vlaggenschip van Volendam in de kijker gespeeld.

“Het spelen in een bekerfinale en om het landskampioenschap was echt een bijzondere en overweldigende ervaring”, vertelt Loch over afgelopen seizoen. Vanaf de zomer mag hij de concurrentiestrijd met Kooijman en ook Jeroen Roefs aangaan.

Vier nieuwelingen
Laatstgenoemde blijft net als broertje Tim Roefs tot en met 2025 in het vissersdorp. De selectie van Volendam is zo rond. Alleen Wessel Blokzijl vertrekt terwijl vier nieuwelingen, waaronder oud-international Ephrahim Jerry, zich eind deze maand bij de ploeg van Geert Hinskens melden.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie