Skip to main content

Ook Oranje-reserves doen mee aan het Holland Handball Tournament

By 14 september 2016september 17th, 2016Geen categorie, Oranje, Oranje Dames, Voorpagina

Met het Holland Handball Tournament in Eindhoven zal er naast het Nederlands team, Servië en Roemenië ook een Nederland B-team mee doen. Vandaag zijn de onderstaande speelsters hiervoor uitgenodigd door Henk Groener en Peter Portengen. 

Advertentie

Samenstelling selectie Nederland B: Annick Lipman (Vipers Kristiansand), Angela Steenbakkers (SERCODAK/Dalfsen), Anouk van der Wiel (Thuringen HC), Myrthe Schoenaker (København Håndbold), Isabelle Jongenelen (VfL Oldenburg), Maxime Struijs (Frisch Auf Göppingen), Kelly Vollebregt (TüS Metzingen), Tamara Haggerty (Vipers Bad Wildlungen), Larissa Nusser (SERCODAK/Dalfsen), Tessa van Zijl (Virto/Quintus), Mariël Beugels (Succes Schoonmaak/ VOC), Jill Meijer (SGH Rosengarten-Buchholz).

Na de allereerste Olympische Spelen in Rio de Janeiro spelen de Oranjedames op 6, 7 en 8 oktober 2016 het Holland Handball Tournament in Eindhoven. Dit zijn de enige wedstrijden in Nederland die de Oranjedames dit jaar nog spelen. Het toernooi wordt gespeeld in het Indoor Sportcentrum Eindhoven waar plaats is voor 3.500 toeschouwers.

Sportwethouder Jacob Wedemeijer van gemeente Eindhoven: “Wij zijn ontzettend trots dat Eindhoven het nationale dameshandbalteam opnieuw mag ontvangen, na hun geweldige inzet op de Olympische Spelen. Als sportstad zetten wij ons graag in om het Holland Handball Tourament in het Indoor Sportcentrum weer tot een succesvol en gezellig evenement te maken.”

Advertentie

Programma Holland Handball Tournament in het Indoor Sportcentrum Eindhoven:

Donderdag 6 oktober 2016:
18.00 uur Roemenië – Servië
20.00 uur Nederland A – Nederland B

Vrijdag 7 oktober 2016:
18.30 uur Nederland A – Servië
20.30 uur Nederland B – Roemenië

Zaterdag 8 oktober 2016:
13.30 uur Nederland B – Servië
15.30 uur Nederland A – Roemenië

Kaarten
Dagkaarten voor het Holland Handball Tournament zijn in de voorverkoop € 10,- voor kinderen tot en met 15 jaar en € 17,50 voor volwassenen. Kaarten aan de deur zijn € 12,50 voor kinderen tot en met 15 jaar en € 20,- voor volwassenen. Deze geven toegang tot beide wedstrijden van de desbetreffende dag.

Een passe-partout is alleen online te bestellen. Voor alle drie dagen € 25,- voor kinderen tot en met 15 jaar en € 45,- voor volwassenen. Bij een bestelling van 5 of meer kaarten krijg je 10% korting en bij een bestelling van 20 of meer kaarten krijg je zelfs 15% korting!

Foto: IHFAdvertentie