Skip to main content

Ook voor Wolbertus en Weijmans hervat de Champions League

By 6 januari 2024Buitenland, Voorpagina

Na het WK gaat de Champions League vandaag weer verder. Ook voor scheidsrechters Rick Wolbertus en William Weijmans (van links naar rechts op de foto).

Advertentie

Het duo dat vaak in de BENE-League actief is, is in Hongarije voor de wedstrijd tussen groepshoofd Györ en IK Sävehof dat nog op de eerste punten wacht. De thuisploeg, met Rinka Duijndam en Yvette Broch onder contract, is meervoudig winnaar van de Champions League.

Györ en IK Sävehof spelen om 16:00 tegen elkaar. Ook vandaag in het kampioenenbal: Team Esbjerg – MKS Zaglebi Lubin, Krim Mercator Ljubljana – Rapid Bucuresti en Brest Bretagne – DVSC Schaeffler.

Morgenmiddag om 14:00 ontvangt Ikast Håndbold, verrassend de nummer drie in groep B, het Ferencvaros van Angela Malestein. Op het wereldkampioenschap van vorige maand scoorde de rechterhoekspeler het meest voor Nederland. De Oranjedames eindigden op plaats vijf van de wereld.

De meeste landgenoten komen morgenmiddag om 16:00 op de vloer in Duitsland. Dan is SG BBM Bietigheim – Odense Håndbold. De nummers drie en twee van poule A tegenover elkaar. Metz Handball en titelhouder Vipers Kristiansand sluiten het eerste speelweekend van 2024 af.

Foto: FotoReza

Advertentie