Skip to main content

Opluchting in Zwartemeer: ‘Mister Hurry-Up’ verlengt

Ronald Suelmann is ook volgend seizoen te bewonderen in de kleuren van JMS/Hurry-Up. Dat maakte voorzitter Velzing vlak voor het topduel tegen OCI/Lions bekend.

Advertentie

De 26-jarige Suelmann maakt vanaf zijn vijftiende deel uit van de selectie van de ploeg uit Zwartemeer. De rechteropbouwer promoveerde meerdere keren naar de eredivisie en greep in 2011 de beker. Dit seizoen debuteerden de Drentse oranjehemden in de BENE-League.

Trainavicius
Na de zomer gaat Suelmann – die naast zijn topsportcarrière een 40-urige werkweek heeft – een dag minder werken, zodat het lichaam van de powerhandballer meer rust krijgt. Hurry-Up compenseert de welkome vrije dag van ‘Mister Hurry-Up’. Suelmann staat aan de vooravond van zijn dertiende seizoen in de hoofdmacht.

Ook Vaidas Trainavicius blijft de oranjehemden trouw. De Litouwse spelmaker stond, net als vorig seizoen, in belangstelling van verschillende clubs uit het buitenland. Ondanks de interesse kiest de sierlijke middenopbouwer ervoor zijn contract tot en met 2018 uit te dienen aan De Klinken.

Topsportcommissie
Begin april heeft de Topsportcommissie van Hurry-Up gesprekken gevoerd met de huidige selectie. Voorzitter Velzing gaf aan dat een heel groot gedeelte van de selectie lijkt te verlengen in Zuidoost-Drenthe.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie