Skip to main content

Oranjedames verrast door optreden Lange Frans en John West

By 17 december 2019Oranje, Oranje Dames, Voorpagina

Het was de kers op de taart tijdens de huldiging van Oranjedames in het spelershotel: het optreden van Lange Frans en John West. Het bleek een verrassing van het NHV voor de wereldkampioenen.

Advertentie

Het nummer ‘Lekkerding’ van het duo werd door de nationale ploeg, door de vele overwinningen, tijdens het eindtoernooi in Japan omarmt als lijflied. Meermaals in de laatste week van het WK kwamen filmpjes voorbij op social media waarbij de Oranjedames los gingen op het nummer van Lange Frans en John West.

Via een rode loper vond het Nederlands damesteam vanochtend de weg naar het podium in het spelershotel in Hoofddorp. Even daarvoor was Oranje geland op Schiphol en toegejuicht door familie, vrienden, fans en pers.

Luidkeels
Het optreden van Lange Frans en John West was een verrassing voor de nationale ploeg. Het nummer ‘Lekkerding’ werd luidkeels door de wereldkampioenen meegezongen. Ook het publiek, een select gezelschap, genoot mee.

Omboeken
“Ik had eigenlijk op het vliegtuig naar Londen moeten zitten, maar toen ik gisteravond dit verzoek kreeg heb ik meteen mijn vliegticket laten omboeken”, liet West na het optreden weten.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie