Skip to main content

Oud-international Jeroen Weber duikt op in hoofdklasse

By 12 oktober 2016Hoofdklasse, Voorpagina

Hoofdklasser Vido uit Purmerend heeft opnieuw een grote naam aan zijn selectie weten toe te voegen. Nadat vorig seizoen Boj van Limbeek de Noord-Hollanders kwam versterken, wist de ploeg deze week oud-international Jeroen Weber te strikken. 

Advertentie

Weber (35) kwam in het verleden uit voor het Nederlands herenteam (15 interlands), KRAS/Volendam, FIQAS/Aalsmeer, DSS, Aristos en Quintus. Twee seizoenen geleden beëindigde hij zijn handbalcarrière vanwege aanhoudende rugklachten, maar pakt het keepen nu toch weer op. “Ik merkte dat de klachten erger werden het afgelopen jaar door het niks doen. Vido is voor mij in de buurt, dus ik ga het gewoon weer proberen”, aldus Weber die woonachtig is in Purmerend.

‘In de volière’ 
Wanneer de oud-international zijn rentree op de Nederlandse handbalvelden precies gaat maken is nog niet bekend, maar dat er dit seizoen gespeeld gaat worden is zeker: “Mijn rentree laat nog even op zich wachten, want ik mis de eerste competitie- en bekerwedstrijd vanwege vakantie. Maar daarna zal ik zeker een keer mijn rentree in de volière gaan maken”

Foto: Luc van Leeuwen, Handbalfoto.nl

Advertentie