Skip to main content

Oud-speler Claessens zit LIONS dwars

LIONS is in de kraker van de BENE-League ten onder gegaan tegen het Achilles Bocholt van oud-speler Tim Claessens (23): 28-36.

Advertentie

Met zijn vijfde bepaalde Claessens de eindstand in het voordeel van de Belgische koploper. Het heenduel werd nog door LIONS gewonnen (31-34).

Spooren en Hoiting
“Als je van LIONS wint, ben je extra blij”, liet Claessens na de tijd weten tegenover Tom van der Wilt van De Limburger. Enkele jaren geleden ruilde de cirkelspeler de Limburgse fusieclub in voor Volendam. Sinds de transfer van Claessens naar Achilles Bocholt woont hij weer op enkele minuten rijden van de hal van rivaal LIONS.

“Zij waren het eerste duel de betere. Nu waren wij duidelijk een maatje te groot”, aldus Claessens. International van België Serge Spooren deed LIONS, waar keeperstrainer Luuk Hoiting als invaller onder de lat kwam staan, met elf goals pijn.

Transfer
Claessens loert na de Final4 van de BENE-League op een transfer. Hij besluit: “Na dit seizoen of volgend seizoen hoop ik de stap te zetten. Al ben ik hier zeker nog niet uitgeleerd.”

Foto: FotoReza

Advertentie