Skip to main content

Polman gaat nieuwe krabbel in Esbjerg zetten

International Estavana Polman (28) gaat volgens de Deense krant JydskeVestkysten snel een krabbel onder een nieuwe, tweejarige verbintenis bij Team Esbjerg zetten.

Advertentie

Sinds 2013 draagt Polman de rood-witte kleuren van de Deense landskampioen. Speler en club zijn onlangs om tafel gegaan en lijken eruit te gaan komen.

“Team Esbjerg werkt perfect voor mij en mijn gezin”, vertelt Polman. “Ik ben nog steeds zo blij om hier te zijn. Ik heb het gevoel dat het mijn club is.”

In april
In augustus van het vorige kalenderjaar scheurde Polman haar kruisband af. Ze hoopt in april, wanneer de play-offs om de Deense landstitel beginnen, weer bij Team Esbjerg aan te sluiten. “Ik heb onlangs tijdens de teamtraining al meegedaan met een potje voetbal. Wel moet ik geduld houden.”

Eckerle en Reistad
In tegenstelling tot de voorgaande, eenjarige contracten van Polman, mikt Team Esbjerg op een verbintenis tot en met 2023. Deze week maakte de kanshebber op de titel in Denemarken de komst van Dinah Eckerle (Metz Handball) en Europees kampioen Henny Reistad (Vipers Kristiansand) bekend.

Foto: FotoReza

Advertentie