Skip to main content

Polman meldt zich toch op Papendal

Ook Estavana Polman (31) meldt zich vandaag op Papendal voor de EK-kwalificatiewedstrijd met Portugal.

Advertentie

Als speler vijftien is Polman aan de wedstrijdgroep voor de wedstrijd van donderdagavond toegevoegd. Eerder maakte bondscoach Per Johansson zijn eerste veertien voor het uitduel met Portugal bekend. Rechterhoekspeler Nathalie Hendrikse heeft opnieuw de voorkeur boven positiegenoot Kelly Vollebregt gekregen.

‘Talent Team’
Polman, die tijdens de vorige interlandperiode geblesseerd moest toekijken, is tijdig fit voor het treffen in Loure met het thuisland. Over twee dagen begint EK-kwalificatiewedstrijd vijf om 20:00. Nederland is reeds zeker van het eindtoernooi.

Om die reden neemt zondagavond een ‘Talent Team’ het op tegen groepsgenoot Finland. Johansson geeft in Almere jeugdinternationals en nieuwe gezichten de kans zich in het Topsportcentrum in het tenue van de nationale ploeg te laten zien.

OKT
Na de EK-kwalificatieweek gaat de focus bij Oranje op het OKT. Tussen 11 en 14 april strijden Polman en co in Torrevieja om een startbewijs voor de Olympische Spelen. Tegenstanders zijn Argentinië, het thuisland en Tsjechië.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie