Skip to main content

Portugees keeperstalent naar Hurry-Up

Hurry-Up heeft opnieuw zaken in Portugal gedaan. Het 21-jarige keeperstalent David Ferreira sluit aan in Zwartemeer.

Advertentie

Na een succesvolle proefweek heeft Ferreira voor een jaar bij Hurry-Up getekend. De Portugees komt over van AD Sanjoanense en vervangt Sven Hemmes die bij Bevo 2 definitief de trainerswereld in stapt.

Geweldige reflexen
“David is een groot talent met geweldige reflexen en heeft een andere stijl dan Boris Tot”, legt manager en keeperstrainer Manuel Kremer van Hurry-Up uit. De Kroaat Tot heeft na een sterke periode in de HandbalNL League zijn aflopende verbintenis bij de BENE-Leagueploeg verlengd. “Beide keepers beschikken over een winnaarsmentaliteit en ik verwacht dat ze elkaar goed zullen aanvullen.”

Ferreira is de vijfde Portugees in Drentse dienst. Eerder droegen Joao Jacob Ramos – nu LIONS – José Rolo en Ulisses Ribeiro het oranje-zwart. Landgenoot Tiago Azenha gaat binnenkort zijn aflopende contract bij Hurry-Up verlengen.

Blaauw en Riksten
Eerder wist Hurry-Up zich met Erik Blaauw (Volendam) en jeugdinternational Brent Riksten (E&O) te versterken. Naast Hemmes hebben ook Ronald Suelmann en Kevin Bos besloten te stoppen.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie