Skip to main content

Priscilla Bergman naar KRAS/Volendam

Cirkelspeelster Priscilla Bergman maakt de overstap van bekerwinnaar Succes Schoonmaak/VOC naar het ambitieuze HV KRAS/Volendam. De 27-jarige Bergman vindt het een uitdaging om mee te helpen het Volendamse dameshandbal naar een hoger plan te tillen.

Advertentie

De cirkelspeelster begon haar carrière bij het Amsterdamse Aristos en speelde daarna zes jaar voor Fiqas/Aalsmeer. Met die club werd zij kampioen van de eerste divisie. De afgelopen drie seizoenen was de twintiger een vaste kracht bij titelkandidaat VOC. Het afgelopen seizoen won de Noord-Hollandse met de Amsterdammers nog de beker en speelde in de finale om het landskampioenschap.

Trainers Ruud van den Broeck en Pim Ligthart hebben de damesselectie van KRAS/Volendam met de komst van Bergman rond. Met een mix van jonge enthousiaste talenten en ervaren meiden gaat het duo bouwen aan een mooie toekomst voor Volendam in het dameshandbal. Na het kampioenschap komen de dames van KRAS/Volendam in het nieuwe seizoen uit in de landelijke hoofdklasse.

Bron: KRAS/Volendam
Foto: FotoRezaAdvertentie

Join the discussion 23 Comments