Skip to main content

Promovendus VZV start met nipte overwinning

De dames van Maedilon/VZV hebben het eerste duel in de eredivisie weten te winnen. In Venlo werd de thuisclub nipt verslagen: 25-26.

Advertentie

Vlak na rust nam de promovendus uit ’t Veld, dat een aantal jaar geleden nog in de tweede divisie actief was, afstand van Cabooter Group/HandbaL Venlo. Via 9-10 liep het uit naar 11-17. Topscorer Lindsay Perre leek de formatie van Betty Plasmeyer met acht treffers een solide overwinning te bezorgen.

Slotfase
In de slotfase sloop HandbaL Venlo terug in de wedstrijd. Met een halve minuut te spelen keek de Limburgse deelnemer van de kampioenspoule van vorig jaar nog maar tegen één doelpunt achterstand aan (24-25). Echter was het Lisanne Kolken die de thuisploeg in rouw dompelde.

Noord-Hollandse derby
Zo stunt VZV tijdens haar debuut in de eredivisie en kent HandbaL Venlo een valse start. Volgende week zaterdagavond staat een heuse Noord-Hollandse derby op het programma. SEW komt op bezoek in ’t Veld.

Foto: Imv FotografieAdvertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    298397 114281I usually cant uncover it in me to care enough to leaves a comment for articles on the web but this was in fact pretty good, thanks and maintain it up, Ill check back once more 506498