Skip to main content

PSG deelt punten met Kolstad Handball

Een week na de nederlaag in Noorwegen heeft het PSG van Oranjeheer Luc Steins een punt overgehouden aan de return met Kolstad Handball. Het Champions League-duel eindigde gisteravond in 28-28 (13-15).

Advertentie

In Parijs leek de ploeg van de Limburgse middenopbouwer in de slotfase op weg naar de voltreffer. Na 25-22 maakten de gasten uit Noorwegen twaalf seconden voor het eind via Gøran Johannessen alsnog gelijk.

Steins scoorde er tegen de Noorse groepsgenoot twee. Teamgenoot Elohim Prandy kwam in de hoofdstad van Frankrijk tot liefst tien goals. Evenveel als Sander Sagosen aan de overkant.

Na acht wedstrijden staat PSG, waar Andreas Palicka negen belangrijke reddingen maakte (39 procent), op negen punten. Goed voor plaats vier in poule A van de Champions League. Kolstad Handball en Pick Szeged hebben evenveel punten.

Ook koplopers van groep A Aalborg Håndbold en THW Kiel kwamen gisteravond niet verder dan een remise. In Denemarken werd het 27-27. In helft twee kwam runner-up Aalborg Håndbold terug van 13-17.

Advertentie