PSG incasseert voor rust slechts vier tegendoelpunten

Door een sublieme eerste helft heeft PSG in de Champions League FC Porto weten te kloppen: 33-19. Voor rust incasseerden Luc Steins en consorten slechts vier tegentreffers.

Bij 18-4 zocht PSG in Parijs de kleedkamer op. Zo was de wedstrijd gespeeld. Doelman Vincent Gerard kwam tot een stoppercentage van zestig procent.

Steins scoorde tegen de Portugezen twee uit twee. Door het resultaat komt PSG op zeven punten uit evenveel duels. In groep B gaat Vive Kielce aan kop. Zij wisten gisteravond Barca te verslaan: 30-32.

In dezelfde groep bleef het SG Flensburg-Handewitt van assistent Mark Bult in eigen huis overeind. Dinamo Bucuresti werd woensdagavond met 37-30 geklopt door de Noord-Duitse ploeg. Hampus Wanne, acht uit acht, en doelman Benjamin Buric waren belangrijk voor SG Flensburg-Handewitt dat nog zicht houdt op de volgende ronde van de Champions League.