Skip to main content

PSG legt Steins nog langer vast: “Een sterk signaal”

Luc Steins (27) heeft in Parijs een handtekening gezet onder een contract die hem tot en met de lente van 2026 bij landskampioen PSG houdt.

Advertentie

De vorige verbintenis van de Oranjeheer in Frankrijk liep tot 2024. Na Kamil Syprzak legt PSG ook Steins, MVP van de Franse Starligue, voor langere tijd vast.

Buitengewone ontwikkeling
“Het open breken van het contract van een van de beste spelers van de wereld is een sterk signaal”, aldus bestuurslid van PSG Jean-Claude Blanc. Hij vervolgt complimenteus: “Sinds Luc bij ons gekomen is, is zijn ontwikkeling buitengewoon geweest. Hij is een belangrijk deel van ons team geworden en veel clubs hadden interesse.”

Sinds november 2020 draagt Steins het tenue van PSG. In Parijs heeft de middenopbouwer uit Limburg gedebuteerd in de Champions League. Ook werd de international, in januari tiende met het Nederlands team op het EK, vorige week ongeslagen kampioen van Frankrijk.

Blij met het vertrouwen
Steins: “Het afgelopen seizoen is met dertig zeges in dertig wedstrijden en bekerwinst ongelooflijk geweest. Nu gaan we ons richten op het nieuwe seizoen en ik ben heel blij met het vertrouwen van de club in mij.”

Foto: FotoReza

Advertentie