PSG steviger aan de leiding in Frankrijk

PSG en Luc Steins gaan na de overwinning op belager Montpellier nog steviger aan de leiding in Frankrijk: 31-27.

Door de winst van gisteren is PSG op de volle 22 punten uit elf wedstrijden gekomen. Montpellier verloor voor het eerst en zakt naar plaats twee. Runner-up is Nantes.

De ongeslagen koploper uit Parijs maakte voor rust het verschil. Na dertig minuten stonden Steins en co al met 17-11 voor.

Veel assists
De Oranjeheer rondde tegen Montpellier zijn enige schotpoging af. Een uur lang strooide Steins in het mooie tenue van PSG met passjes.

Opvallend tijdens de belangrijke zege van de lijstaanvoerder was de rol van Ruben Marchan. Bij een blessure van positiegenoot Kamil Syprzak en snelle rode kaart voor Luka Karabatic viel de Spanjaard in op de lijn en scoorde meteen acht keer.