Skip to main content

PSG verliest opnieuw confrontatie met hoogvlieger

PSG heeft de derde uitnederlaag in de Champions League moeten slikken. Vive Kielce bleek gisteravond te sterk voor de ploeg van Luc Steins: 38-33.

Advertentie

Al voor rust maakte de Poolse thuisploeg het verschil (19-14). Met vijf uit vijf in de eerste helft deed linkerhoekspeler van Frankrijk Dylan Nahi zijn oude werkgever uit Parijs pijn.

Vijf punten
Na de pauze was PSG niet bij machte het verschil met Vive Kielce weg te poetsen. Alleen bij 21-19 werd het even spannend. Steins maakte twee uit vier en gaf een aantal mooie passes.

Eerder ging PSG op bezoek bij Veszprem en Barca onderuit. Met vijf punten uit zes Europese wedstrijden staan Steins en consorten vierde in poule B. De top-2 van iedere groep van de Champions League is rechtstreeks geplaatst voor de kwartfinale. De nummers drie tot en met zes spelen play-offs.

PAUC Handball
Op zaterdag moet PSG alweer aan de bak in eigen land. De koploper van de Franse eredivisie gaat op bezoek bij PAUC Handball. Volgende week meldt Steins zich in eigen land bij Oranje voor de oefeninterlands in Noorwegen tegen het thuisland en Denemarken.

Advertentie