Skip to main content

Quintus kaapt Oranje weg

By 7 april 2020Eredivisie, Voorpagina

Quintus is er in geslaagd Troy Oranje bij regiogenoot Hellas weg te kapen. Dat meldt Peter Lotman in het AD. De snelle en trefzekere linkerhoekspeler stond al een tijdje op het verlanglijstje van de Heulse club.

Advertentie

De overgang van Oranje naar het Westland mag best verrassend worden genoemd. Hij leek ook komend seizoen de blauw/witte kleuren van de Hellenen te verdedigen. Toch besloot de 26-jarige Vlaardinger een nieuwe uitdaging aan te gaan bij de kampioen van de eredivisie.

Oranje over zijn beslissing: “Toen ik opnieuw werd benaderd door Quintus ben ik dit keer wél in gesprek gegaan. Trainer Jack van Lier heeft mij de plannen van Quintus uitgelegd. Met het totale plan van de selectie en het trainingsplan dat ze voor mij persoonlijk voor ogen hebben, kan ik mij bij Quintus op handbalgebied verder ontwikkelen.”

Met Quintus, dat afscheid heeft moeten nemen van Rob Vis, gaat Oranje uitkomen in de eredivisie. “Het wordt een mooie competitie met Houten erbij en al die regioderby’s. Ik verheug me er nu al op. Het wordt voor mij een extra grote uitdaging bij een nieuwe club.”, besluit de nieuweling.

Foto: FotoReza

Advertentie