Skip to main content

Quintus neemt nieuwe sporthal in gebruik!

Het is een mooie week voor handbalvereniging Quintus. Afgelopen maandag kon na maanden zwoegen eindelijk de nieuwe sporthal naast de reeds bestaande Van der Voort Sporthal in gebruik worden genomen. Quintus is een van de grootste handbalverenigingen van Nederland en kon door een tekort aan trainingsruimte niet alle leden optimaal faciliteren. Met de nieuwe (extra brede) sporthal direct naast de oude sporthal behoort dat nu tot het verleden.

Advertentie

 

“Eigenlijk is iedereen louter positief. Het is echt een verademing dat hij nu klaar is. Het belangrijste is dat we nu iedereen kunnen faciliteren. De Andreashof, de gymnastiekvereniging Quintus en als belangrijkste huurder de topsport handbal van Quintus die nu veel meer trainingscapaciteit op eigen accommodatie heeft. De sporthal is ook extra breed opgezet. Daardoor kunnen er twee groepen tegelijk trainen en daarmee kunnen we de uren beter benutten.” Aldus een zichtbaar enthousiaste Maurice van Lis, bestuurslid accommodatie van Quintus.

Quintus zal de nieuwe sporthal hoofdzakelijk gaan gebruiken als trainingshal. De wedstrijden zullen vooral worden gespeeld in de ‘oude’ Van der Voort sporthal.

Bron: WOS.nl

Nederland

Advertentie