Skip to main content

Quintus slaat slag met komst Obbens

By 4 juni 2018BENE-league, Voorpagina

Luuk Obbens wordt bij Wematrans/Quintus herenigd met Alex Curescu. In 2009 werden speler en coach landskampioen met FIQAS/Aalsmeer.

Advertentie

Obbens komt over van Aalsmeer. Tussen 2014 en 2016 was de 28-jarige spelmaker al een periode actief voor de Heulse formatie. Bij Quintus gaat Obbens samen spelen met broer Imre Obbens.

Geroutineerde speler
“Ik wil nog éénmaal knallen”, laat Obbens weten aan verslaggever Peter Lotman van het AD. “Vorig jaar en het jaar daarvoor heb ik met Aalsmeer in de finales meegedaan om de beker en halve finales voor het landskampioenschap. Toen kon ik nog goed meekomen en wil dus nu kijken of ik een heel seizoen BENE-League kan spelen.”

Voor coach Alex Curescu is de komst van Obbens, die bekend staat om zijn snelle en behendige spel vanaf de opbouw, een welkome versterking: “Een geroutineerde speler die zijn ervaring kan overbrengen op de jonge gasten. Zoe iemand kunnen wij goed gebruiken komend seizoen.”

Shoppen
Eerder shopte Quintus bij het naar de eerste divisie gedegradeerde ARBO Rotterdam. De groen-witten gaan op voor het derde seizoen in de BENE-League.

Bron: AD
Foto: Tina Kolthof

Advertentie