Skip to main content

Quintus wil De Vette graag terug

By 14 april 2020Eredivisie, Voorpagina

Quintus wil Collin de Vette (25) graag weer in de armen sluiten. Dat meldt Peter Lotman in het AD. 

Advertentie

Een jaar geleden besloot De Vette van de Heulse club te verkassen naar Volendam. Met de oranjehemden kwam de linkspoot uit in de BENE-League. Onlangs besloten beide partijen het doorlopende contract vroegtijdig te ontbinden.

“Het is niet geworden wat we er van hadden verwacht. Dan kun je beter stoppen. Dat is voor beide partijen dan het beste”, laat De Vette weten tegenover Peter Lotman. De zoektocht naar een nieuwe club is reeds gestart en zijn oude club Quintus heeft interesse.

Eredivisie
Coach Jack van Lier: “Collin is een echte Quintus-jongen. Hij hoort bij ons. Hij was van veel waarde voor het team als sterke linkshander en kan dat weer zijn. We zouden hem komend seizoen op de rechteropbouw goed kunnen gebruiken. Maar er zijn nog wat zaken te regelen.”

De Vette staat niet onwelwillend tegenover naar Quintus. De groen-witten, die Geert Hinskens hebben gestrikt voor de technische staf, komen na de zomer uit in de eredivisie. “Het vinden van een huis en een baan zijn voor mij het belangrijkste”, vertelt De Vette over zijn te maken keuze.

Competitiegenoot
Quintus is niet de enige ploeg met interesse in De Vette. Ook een competitiegenoot heeft contact opgezocht met de rechteropbouwer.

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion 5 Comments