Ramos op zijn plek in Zuid-Limburg

Zeker tijdens de magere jaren van LIONS werd er flink aan Joao Jacob Ramos (29) getrokken, maar de Portugees is op zijn plek in Zuid-Limburg. Dat schrijft Tom van der Wilt in De Limburger.

Advertentie

Ook vanmiddag tijdens de laatste finalepartij moet Ramos vanaf de kant toekijken. “Het zat er een keer aan te komen”, vertelt hij over de gekwetste rug. “Ik zoek altijd het contact.”

Terug naar Portugal?
Ramos wil verdere schade, mogelijk een hernia, voorkomen. “Ik wil klaar zijn voor komend seizoen.” Via FC Porto en Hurry-Up kwam hij in 2014 bij de fusieclub terecht.

De linkeropbouwer denkt niet aan vertrekken bij LIONS. Ook niet toen de prijzen de afgelopen jaren uitbleven. “Van handbal word je niet rijk. Je moet ook denken aan de rest van je leven”, vertelt Ramos. “Terug naar Portugal? Nee, de salarissen liggen daar lager. Ik zit hier op mijn plek.”

16:30
LIONS moet het ook in de slotwedstrijd in de best-of-three tegen LIONS doen zonder de kracht naar voren van LIONS. De finale tegen Aalsmeer begint om 16:30 en is hier te zien.

Foto: FotoReza

Advertentie