Skip to main content

Ravensbergen per brancard van het veld

Tijdens de 26-32 (14-14) competitienederlaag van gisteravond is doelman van het Duitse Frisch Auf Göppingen en Oranje Bart Ravensbergen (foto) per brancard van het veld gedragen. De ernst van zijn blessure is nog onbekend.

Advertentie

Toen thuisploeg Frisch Auf Göppingen al wist dat het van TBV Lemgo zou verliezen ging het mis voor de goalie. Ravensbergen kwam verkeerd terecht, werd op de vloer aan zijn rechterknie behandeld en moest de strijd vlak voor het eind van het Bundesliga-duel staken.

De gasten, waar Bobby Schagen (twee goals) en Niels Versteijnen scoorden, kwamen een achterstand te boven. Na 12-7 trok TBV Lemgo het uitduel alsnog naar zich toe.

De blauw-witten zijn in de Bundesliga op gelijke hoogte gekomen met Frisch Auf Göppingen en SC DHfK Leipzig. Alle drie de teams staan met negentien punten in de middenmoot van de Duitse topcompetitie.

Het is nog onduidelijk hoe Ravensbergen eraan toe is. Bondscoach Staffan Olsson zal met spanning afwachten, want volgende maand komt Oranje ter voorbereiding op de WK-playoff samen in eigen land. Op vrijdag 15 maart wordt tegen Tsjechië geoefend.

Foto: FotoReza

Advertentie