Skip to main content

Ravensbergen scheurt voorste kruisband af

Oranje-doelman Bart Ravensbergen heeft zijn voorste kruisband afgescheurd. In het Bundesliga-duel met TBV Lemgo van gisteravond werd Ravensbergen drie minuten voor tijd per brancard van het veld gedragen.

Advertentie

Na Tom Jansen, Samir Benghanem en Thomas Houtepen is Ravensbergen de vierde international die dit seizoen een kruisbandblessure oploopt. De keeper moet een operatie ondergaan en zal dit jaar niet meer in actie komen voor Oranje en zijn club Frisch Auf Göppingen.

“Deze blessure is een harde klap voor Bart en voor ons”, zegt technisch directeur Christian Schöne van Göppingen over de blessure. ”We hopen dat de operatie goed zal verlopen en zullen Bart tijdens zijn revalidatie volledig ondersteunen en hem de tijd geven om weer fit te worden.”

Oranje
Ook voor Oranje is het uitvallen van Ravensbergen een flinke tegenvaller. De ploeg van Staffan Olsson speelt in mei twee belangrijke WK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland. In de aanloop naar dat tweeluik speelt Nederland volgende week in Almere een oefenduel tegen Tsjechië.

Foto: FotoReza

Advertentie