Skip to main content

Reinder Woudstra terug bij Aristos

Twee seizoenen geleden vervulde hij een sleutelrol bij de promotie van APai/Aristos naar de Eredivisie. Het was dan ook een flinke domper dat hij vorig seizoen door omstandigheden nauwelijks aan spelen toe kwam. Aanvoerder Reinder Woudstra (29) maakte een turbulente periode door waarin blessures en ziekte hem het handballen onmogelijk maakten. Afgelopen zaterdag maakte Woudstra zijn rentree tegen Havas en met succes. De Amsterdammers wonnen overtuigend en hopen daarmee een slechte reeks af te sluiten.

Advertentie

Je bent net terug van een wereldreis. Dat had je waarschijnlijk wel even nodig na een jaar vol tegenslagen? 
Daar was ik inderdaad aan toe. Vorig seizoen heb ik door een langslepende rugblessure en de ziekte van pfeiffer nauwelijks kunnen spelen en in die periode degradeerden wij ook nog eens. Geen pretje al met al. Voor mij dan ook een uitkomst dat ik van juli tot en met september vrij kon nemen om te gaan reizen. Een super bijzondere en mooie tijd waarin in ik heel veel heb gezien en gedaan.

Dat klinkt inderdaad lekker zo’n vakantie van vier maanden. Wel je conditie een beetje op peil kunnen houden? 
Ik moet zeggen dat ik me tot nu toe verrassend fit voel. M’n conditie is best oke. Ik heb nog best veel gesport op reis. Gewoon een beetje volleyballen op het strand enzo. Fysiek heb ik kortom weinig klachten. Ik hoop echt dat dat zo blijft.

De prestaties van APai/Aristos vallen momenteel een beetje tegen. Vorige week was je er weer voor het eerst bij en werd er gewonnen. Verklaar dat eens.
Ja het was wel balen van een afstand te zien of horen dat we al zoveel punten hebben laten liggen. Misschien hebben we er te makkelijk over gedacht en dan zijn we vaak écht níet goed. Afgelopen weekend hebben we gewoon goed gespeeld, veel variatie in het spel en veel mensen haalden hun niveau. Het enige wat mij opviel was dat we snel vervielen in gezeur op elkaar of de scheidsrechters. Gelukkig heeft Serge dit meteen afgekapt in een time-out. Dat was een keerpunt in de wedstrijd.

Morgenavond komt FIQAS/Aalsmeer 2 naar de Aristoshal. Wat verwacht je?
Ik verwacht een mooie en spannende wedstrijd. Aalsmeer staat natuurlijk ongeslagen bovenaan en heeft veel ervaren spelers gemixt met jong talent. Als wij positief zijn, plezier uitstralen en hard willen werken heb ik alle vertrouwen in een goede afloop. Dan blijven vanaf nu alle punten in de Aristoshal, daar ben ik van overtuigd!

Advertentie

Join the discussion 3 Comments

  • Click Here schreef:

    This can be an inspiration to many people. Very good job

  • love schreef:

    Pretty! This has been an incredibly wonderful post. Thank you for supplying these details.|

  • Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for first-time blog writers? I’d genuinely appreciate it.|