Skip to main content

Remer en TuS N-Lübbecke terug naar Bundesliga

Tim Remer is volgend seizoen weer te bewonderen in de Bundesliga. Het TuS N-Lübbecke van de international promoveerde zaterdagavond.

Advertentie

De zuinige overwinning (19-22) op laagvlieger TV 1893 Neuhausen was genoeg voor de koploper van de tweede Bundesliga om promotie naar de topdivisie veilig te stellen. Met tien punten voorsprong op nummer twee SG BBM Bietigheim ligt ook het kampioenschap op de loer voor Tim Remer. Er zijn nog vijf duels te spelen.

Vorig jaar was TuS N-Lübbecke, met Remer én Schagen op de hoekposities, nog actief op het hoogste niveau in Duitsland. Na degradatie keert de club na slechts één seizoen terug in de ‘Stärksten Liga der Welt’.

Twaalfde seizoen
In januari maakte Remer bekend ook na de zomer het zwart/rode shirt van de aanstaande Bundesliga-club te dragen. De hoekspeler begint volgend seizoen aan zijn twaalfde jaargang in dienst van TuS N-Lübbecke.

Oranje
Aankomende week meldt Remer zich namens de nationale ploeg in Nederland. Het keurkorps van Fiege traint in De Bloemhof in Aalsmeer. Op woensdag speelt Oranje in Letland het derde EK-kwalificatieduel van de cyclus. Zondag wacht de return in Emmen.

Foto: TuS N-Lübbecke

Advertentie

Join the discussion One Comment