Skip to main content

Remer op schot voor Duitse runner-up

By 28 november 2016Buitenland, Voorpagina

International Tim Remer was zaterdagavond op schot voor zijn Duitse club TuS N-Lübbecke. Met zeven treffers had de hoekspeler een aandeel in de 33-27 zege op TV 1893 Neuhausen.

Advertentie

Remer, die tijdens de interland tegen Denemarken geblesseerd raakte, maakte de meeste veldgoals namens de thuisploeg. Door de winstpartij blijft het gedegradeerde Lübbecke in het spoor van koploper SG BBM Bietigheim. Het verschil tussen beide hoogvliegers is twee punten.

Leerzame draai
Namens Wilhelmshavener HV was Kay Smits twee keer trefzeker. De jonge Limburger stapte deze zomer over van OCI-Lions en lijkt zijn leerzame draai in Noord-Duitsland prima gevonden te hebben. Op bezoek bij EHV Aue werd met 23-25 gewonnen.

HSG Nordhorn-Lingen verloor zondagavond in eigen huis van TSG Friesenheim: 23-26. Nicky Verjans werd topscorer van zijn ploeg met zes goals. Door de verliespartij zakt de Duitse club, waar ook Patrick Miedema onder contract staat, naar de zevende plaats in de tweede Bundesliga.

Een jaar geleden zocht KIJK TV namens Handbal Inside Verjans op in Duitsland.

Ook Jasper Adams schoot met scherp in de sterke tweede competitie van Duitsland. De linkeropbouwer vond zeven keer het net. Het bleek niet voldoende voor de twee punten. DJK Rimpar ging met de uitzege aan de haal: 29-31.

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    261330 216188That is the very first time I frequented your website page and so far? I amazed with the research you made to make this actual put up extraordinary. 322938