Skip to main content

Reumer verlaat Artemis’15 voor Houten

Job Reumer (26) verlaat eerste divisionist Artemis’15 en wordt assistent bij Houten dat in de eredivisie uitkomt.

Advertentie

Reumer keert terug naar de club waar hij als speler in 2019 kampioen van de eredivisie werd. Bij Houten wordt hij de assistent van Vladan Mijalkovic die in Utrecht het stokje van Freek Gielen gaat overnemen.

Jarn van Gool stopt
Door blessureleed moest Reumer in 2020 stoppen als speler. In Wehl bij Artemis’15 zette hij de eerste stappen in zijn trainersloopbaan. Op verzoek promoveerden de rood-zwarten, waar Jarn van Gool twee seizoenen heeft gespeeld, naar de eerste divisie.

“Dit is voor mij een kans om met beide handen aan te grijpen”, vertelt Reumer. “Het was ook best lastig om bij Artemis’15 weg te gaan, te meer omdat ik eerder had aangegeven te willen blijven. Dat werd al minder aantrekkelijk, omdat vier spelers gaan stoppen. Jarn van Gool stopt, broer Ruben gaat naar het tweede en Ibe en Jurren Sprenkelder gaan studeren.”

Laatste speelronde
In de laatste speelronde van de eerste divisie kan Artemis’15 nog degraderen. Door het terugtrekken van onder meer Apollo blijft de Gelderse formatie op het een na hoogste niveau van het land actief. Wel moet Artemis’15 nu op zoek naar een vervanger voor hoofdcoach Reumer.

Foto: Ils Pattipeilohy

Advertentie