Skip to main content

SEW haalt Huele terug

Na één seizoen in Kwintsheul keert Lysanne Huele (19) alweer terug bij het Noord-Hollandse SEW.

Advertentie

Huele doorliep de jeugdopleiding in Nibbixwoud en besloot een jaar geleden aan te sluiten bij competitiegenoot Quintus. “Maar vanwege de reistijd en omdat ik denk dat de huidige trainersstaf mij goed verder kan helpen met mijn carrière keer ik toch graag terug naar SEW”, legt Huele uit.

EHF European Cup
In Kwintsheul heeft Huele vlieguren op de rechterhoek en cirkel gemaakt. In het wit-groen van Quintus liet ze zich ook in de EHF European Cup zien.

“Ik zou graag nogmaals in Europa willen spelen en met dit team werken naar een kampioenschap”, vervolgt Huele over haar terugkeer naar SEW. Als nummer twee in kampioensgroep B zijn de blauw-witten al zeker van een Europees ticket.

Michael Vijverberg
Trainer/coach Michael Vijverberg over de transfer: “Met Lysanne halen we een speelster terug die enorm gedreven is. Ze is een speelster die open staat voor het proces en alleen maar beter wilt worden. Dit is juist de mentaliteit waar we bij SEW mee vooruit kunnen en het past ook bij de persoonlijke ontwikkeling van de overige speelsters binnen de selectie.”

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie