SEW schiet frustraties van zich af

By 22 november 2023Competities, Eredivisie, Voorpagina

SEW is in de eredivisie op acht punten gekomen door gisteravond V&L te kijk te zetten. In de midweek werd het 41-24 voor de getergde Noord-Hollanders.

Bij 18-6 was al duidelijk dat SEW na twee nederlagen in Europa toe was aan een zege. In de eerste twintig minuten scoorde Lynn Holtman (foto) reeds zes keer.

Steijns en Op den Kelder
Na 21-9 halverwege speelde V&L een betere tweede helft. Veerle Steijns kwam in het uur in Wognum tot zes doelpunten. Kans op een punt of meer maakten de bezoekers uit Limburgers nooit.

Drie minuten voor tijd scoorde Eline Veltrop de veertigste van SEW (40-21). Isa op den Kelder maakte net als afgelopen weekend in Tsjechië de meeste goals namens de wit-blauwen. De cirkelspeelster vond acht keer het net van V&L.